Spoločnosť MK alarm, s.r.o. pôsobí na Slovenskom trhu od roku 1993

Poradenstvo

Naša spoločnosť ponúka všetkým montážnym firmám, pôsobiacim v oblasti bezpečnostných technológií, možnosť nakupovať všetky komponenty určené na výstavbu kartových systémov a príslušenstvo k nim.

MKalarm

Jedná sa o celú škálu komponentov – väčšinou kompletné výrobné programy od renomovaných svetových výrobcov, ktorých zastupujeme na slovenskom trhu ako ich výhradný, prípadne autorizovaný zástupca. V našej ponuke nájdete identifikačné karty, puzdra a retiazky ku kartám, čítačky, riadiace jednotky, dochádzkové a jedálenské terminály s klávesnicou, displejom a vstavanou čítačkou a riadiace SW aplikácie.

Podmienkou dodávky tovaru je absolvovanie bezplatného školenia technikov odberateľa, za účelom dosiahnutia vysokej spoľahlivosti a bezpečnosti dodávaných systémov. Termíny školenia sú zverejňované na úvodnej stránke nášho portálu www.mkalarm.sk.

OBCHODNÉ PODMIENKYV prípade servisného zásahu je fakturovaná každá započatá 1/2 hodina na jedného technika. Zákazníci s platnou servisnou zmluvou majú hodinovú sadzbu práce podľa tejto zmluvy. Ostatní zákazníci 24,- EUR / hod. Doprava 0,40 EUR/km.Uvedené ceny sú cenami bez DPH.